Nosework nybegynnerkurs, selvstudium

Nosework - aktiviteten som du kan ta med deg overalt, når som helst, eller utfordre hunden din med hjemme.

Nosework er en fantastisk aktivitet for alle hunder!

I nosework nybegynnerkurs er fokuset på at hunden skal bli selvstendig i søket og bli en ivrig og glad søkshund. Vi lar hunden løse problemer selv, i trygge omgivelser og med oppgaver som passer den best. På denne måten bygger vi iver og glede i søksarbeidet, samtidig som hunden lærer å løse forskjellige søksproblemer. Kurset er veldig fleksibelt og passer for absolutt alle hunder. Øvelsene kan tilpasses både til hundens behov og plassen du har tilgjengelig. På dette kurset kan du jobbe alene eller sammen med andre. Du kan bruke de 5 minuttene du har tilgjengelig på en travel dag, eller sette av god tid og nyte søksarbeidet med hunden.

Forkunnskaper og utstyr

Kurset krever ingen forkunnskaper og lite utstyr. Det er fullt mulig å trene nosework med ting du allerede har hjemme. Dersom du er interessert i konkurranse eller ønsker å gå videre til neste kurs, trenger du noen bestemte dufter og andre små hjelpemidler. Dette står beskrevet i nybegynnerkurset, slik at de som ønsker det kan forberede mens de jobber med de innledende oppgavene. De som ikke ønsker å gå videre til noseworkduftene, jobber bare videre uten å legge de til.

Type kurs

Kurset er et selvstudium, det vil si at du får tilgang til informasjon og undervisning her i vår onlineplattform, men får ikke tilbakemelding fra instruktør underveis.

Deltagere på våre onlinekurs får tilgang til en privat facebookgruppe for medlemmer. Der kan du stille spørsmål, komme med tilbakemeldinger på uklarheter eller ønsker om nye videoforklaringer på noe du trenger. Kurset er i utgangspunktet et selvstudium, det vil si at du kan jobbe med det når det passer deg og du trenger ikke levere videoer underveis. Del gjerne noe fra treningen din i facebook gruppen, alt er enklere å lære når du lærer sammen med andre, og det er garantert andre som jobber med det samme som du gjør.

Det er også mulig å stille spørsmål til instruktørene på mail dersom det fungerer bedre for deg.

Tidsbruk

Nosework nybegynnerkurs er et veldig fleksibelt kurs. Du får tilgang til undervisningen i bolker hver uke i 4 uker. Du rekker å jobbe gjennom kurset i løpet av ukene, men du kan også bruke lengre tid uten at det er noen ulempe for hunden. Hunden kan aldri få for mye erfaring med søksarbeid, så det er absolutt positivt for hunden å bruke tiden godt, veksle mellom oppgavene og la hunden få gleden av å bruke nesa.


Ønsker du mer en bare onlinekurs?

Vi tilbyr nå digitale privattimer for de som ønsker det. På den måten kan du jobbe gjennom kursmateriale med veiledning fra en instruktør.

Privattimer tilbys i en månedlig løsning som inkluderer:

  • 2 private oppfølgingsmøter pr måned.
  • Forslag til treningsplan etter hver møte.
  • Svar på spørsmål underveis.
  • Mulighet til å levere video og få tilbakemelding på treningen din.

Er dette noe du ønsker deg?

Meld på hos Anita her

Meld på hos Naomi her

Din instruktør


Anita Holm og Naomi Sund
Anita Holm og Naomi Sund

Både Naomi og Anita har begge mye utdanning og lang erfaring som instruktører. Kurs de holder er bl.a. valpekurs, båndtrening- og innkallingskurs, unghundkurs, ulike søkskurs. De har begge flere hunder de trener aktivt med i ulike grener.

Du kan lese mer om Naomi her.

Du kan lese mer om Anita her.


Kjenner du noen som vil ha glede av kurset?

Du kan kjøpe kurset som gave. Det velger du på betalingssiden.


Get started now!