Kantarellsøk

Lær hunden å finne kantarell for deg!

Noen smakebiter fra kurset!


Alle hunder kan lære å finne kantarell sammen med eieren, på dette kurset viser vi deg hvordan!

Hundene har en helt overlegen luktesans sammenlignet med mennesker, og de stortrives med å bruke luktesansen til glede for eieren. Oppgavene på kurset kan mestres av alle familiehunder. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesialistkompetanse for å gå i gang med å utdanne din egen kantarellsøksspesialist!

På Lahaugmoen Hundesenter ved Skedsmokorset, har vi holdt kantarellsøkskurs i flere år. Vi ser at hundene trives spesielt godt med søksoppgavene når de opplever at vi blir glade og samler inn det de finner. Gjennom årene har vi utdannet hunder av mange forskjellige raser til å bli kantarellsøksspesialister for sine familier. Noen har til og med gått videre til å lære hunden å finne flere andre typer sopp i tillegg. Alt er mulig for våre firbeinte venner med den fantastiske luktesansen!

På kurset veiledes du gjennom en trinn for trinn innlæring, der hunden lærer at det er både lønnsomt og spennende å finne kantarell for deg. Vi tar for oss vanlig problemer og viser deg hvordan du enkelt kan legge til rette slik at hunden lykkes. Noen minutter trening hver dag med oppgavene fra kurset, vil forberede deg og hunden din på en helt super kantarellhøst!

Om kurset

Du får nye oppgaver hver uke i 2 uker og jobber gjennom de når det passer deg. Oppgavene er beskrevet med tekst og med eksempelvideoer. Her får du mye for 500kr!

Deltagere på våre onlinekurs får tilgang til en privat facebookgruppe for medlemmer. Der kan du stille spørsmål, komme med tilbakemeldinger på uklarheter eller ønsker om nye videoforklaringer på noe du trenger. Kurset er i utgangspunktet et selvstudium, det vil si at du kan jobbe med det når det passer deg og du trenger ikke levere videoer underveis. Del gjerne noe fra treningen din i facebook gruppen, alt er enklere å lære når du lærer sammen med andre, og det er garantert andre som jobber med det samme som du gjør.

Det er også mulig å stille spørsmål til instruktørene på mail dersom det fungerer bedre for deg.Ønsker du mer enn bare onlinekurs?

Vi tilbyr nå digitale privattimer for de som ønsker det. På den måten kan du jobbe gjennom kursmaterialet med veiledning fra en instruktør.

Privattimer tilbys i en månedlig løsning som inkluderer:

  • 2 private oppfølgingsmøter pr måned.
  • Forslag til treningsplan etter hvert møte.
  • Svar på spørsmål underveis.
  • Mulighet til å levere video og få tilbakemeldinger på treningen din.

Er dette noe du ønsker deg?

Meld på hos Naomi her

Meld på hos Anita her

Din instruktør


Anita Holm og Naomi Sund
Anita Holm og Naomi Sund

Både Naomi og Anita har begge mye utdanning og lang erfaring som instruktører. Kurs de holder er bl.a. valpekurs, båndtrening- og innkallingskurs, unghundkurs, ulike søkskurs. De har begge flere hunder de trener aktivt med i ulike grener.

Du kan lese mer om Naomi her.

Du kan lese mer om Anita her.


Kjenner du noen som vil ha glede av kurset?

Du kan gi kurset som gave. Det velger du på betalingssiden.

Get started now!Vanlig spørsmål


Når starter kurset?
Kurset starter når du melder deg på. Du har tilgang til kurset så lenge du ønsker.
Får jeg hjelp fra en instruktør?
Kurset er et selvstudium så du får ikke veiledning fra instruktør underveis, men vi svarer på spørsmål slik at du er sikker på at du forstår undervisningsmaterialet. Vi ønsker likevel at du tar kontakt med oss om det er noe uklart eller om du får et problem vi ikke har dekket i kursmaterialet. Vi ønsker at du lykkes og vil bidra til det!
Hvor mye koster det?
Kurset koster 500,-