Spar 30% ved å kjøpe alle 3 kurs samlet!


Pakken inkluderer:

  • Kom! Innkallingskurset som gir hunden din en helt rå innkalling.
  • Båndtrening. En viktig ferdighet i hverdagen. Turene blir mer behagelig for begge parter når hunden kan kunsten av å gå i bånd på en fornuftig måte.
  • Høflig hund. Lære hunden din ferdighetene som er viktig i hjemmet og i møte med mennesker.Når du kjøper disse kursene samlet kommer du i gang med de aller viktigste ferdighetene for en god familiehund.


Ta kontakt om du lurer på noe!

[email protected]

[email protected]
Vanlige spørsmål


Når starter kursene?

Kursene er et selvstudium. Det vil si at det starter nå og du har tilgang så lenge du vil.


Får jeg tilbakemelding fra instruktør i løpet av kurset?

Vi svarer gjerne på mail dersom du har spørsmål og tilbyr alle kursdeltagere å være med i en facebook gruppe der alle kan dele, stille spørsmål og få svar.

Vi tilbyr også digitale privattimer til de som vil ha litt mer oppfølging på kursene. Kontakt informasjon ligger i velkomst siden på kurset.


Hvor lenge kan jeg se kursene?

Du har tilgang til kursene vår så lenge du vil. Vi anbefaler at du jobber systematisk gjennom leksjonene i løpet av en måned eller to, men du har tilgang til kurset tå lenge du trenger det.


Hva om jeg er ikke fornøyd?

Dersom du er misfornøyd med kurset tar du kontakt med oss. Vi ønsker selvfølgelig at alle er fornøyd med kursene vår. Er du ikke fornøyd tar du kontakt og vi refunderer kjøpet. (Gjelder i 30 dager etter kjøp.)