Båndtrening

Lær hunden å gå pent i bånd

Å ha en hund som kan gå pent i bånd, er noe som er viktig for de fleste hundeeiere. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder. kan vi senke skuldrene og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Kurset inneholder ikke kun båndtreningsøvelser, men også en del ro- og selvbeherskelsesøvelser. Disse øvelsene er også viktige å trene på, da de vil være med på å gjøre selve båndtreningen enklere.
Kurset går over 4 uker og er et selvstudium. Du kan jobbe i ditt eget tempo, og du får evig tilgang til kurset.


Deltagere på våre onlinekurs får tilgang til en privat facebookgruppe for medlemmer. Der kan du stille spørsmål, komme med tilbakemeldinger på uklarheter eller ønsker om nye videoforklaringer på noe du trenger. Kurset er i utgangspunktet et selvstudium, det vil si at du kan jobbe med det når det passer deg og du trenger ikke levere videoer underveis. Del gjerne noe fra treningen din i facebook gruppen, alt er enklere å lære når du lærer sammen med andre, og det er garantert andre som jobber med det samme som du gjør.

Det er også mulig å stille spørsmål til instruktørene på mail dersom det fungerer bedre for deg.Din instruktør


Anita Holm og Naomi Sund
Anita Holm og Naomi Sund

Både Naomi og Anita har begge mye utdanning og lang erfaring som instruktører. Kurs de holder er bl.a. valpekurs, båndtrening- og innkallingskurs, unghundkurs, ulike søkskurs. De har begge flere hunder de trener aktivt med i ulike grener.

Du kan lese mer om Naomi her.

Du kan lese mer om Anita her.


Kurspensum


  Grunnleggende gode valg
Available in dager
dager etter du melder på
  Kontakt
Available in dager
dager etter du melder på

Kjenner du noen som vil ha glede av kurset?

Du kan gi kurset som gave. Det velger du på betalingssiden.

Get started now!